Theis Magle vinder Landsmesterskabet 9-ball i Mesterrækken

Aalborg var endnu engang vært for et større mesterskab, og de lokale spillere var endnu engang mødt talstærkt op. 24 spillere var tilmeldt i rækken hvor spillere med en rating på 1700 eller højere ikke havde adgang.
Sidste uge var Theis med i mesterskabet i A-rækken, hvor det blev til bronze, men denne weekend skulle bliver helt anderledes. Theis havde en perfekt weekend, spillede nok noget af det bedste pool i sin “karriere”, og det var nærmest som om det blev bedre og bedre efterhånden som turneringen skred frem, og i finalen lavede han flere “break and runs”, og da hans modstander Mathias Spaanggaard Mortensen havde svært ved at få sit spil til at hænge sammen, blev det en kort affære og en sejr på 8-2.

En anden spiller der havde spillet A-række mesterskabet for 8 dage siden var Dragos Botezatu, og ligesom sidste weekend blev det også denne gang til bronze i den noget sværere Mesterrække, virkelig stærkt af spilleren fra Bristol Odense der først er startet med turneringer i denne sæson.
Bronzemedalje var der også til en “gammel” kending, DM sølvmedaljevinder fra 2015, men problemer med ryggen havde sat en stopper for spil på det hårde opslidende program på eliteplan, men denne weekend var han tilbage, jeg snakker selvfølgelig om Martin Brackenbury.

Værterne ABK31 stod for det praktiske i weekenden, Per Thomsen og Brian Brinch var fælles om turneringsleder opgaven.

Turneringen tæller med til kvalifikation til DM 2019 (8-ball/9-ball/10-ball), og weekendens resultater gav store ændringer omkring pladserne 11-20 på listen, hvor Top16 kvalificerer sig. Mathias Spanggaard ligner med de point han fik for 2. pladsen, en mand der er meget tæt på at være kvalificeret. Og Theis Magle rykkede op på en 13. plads, med gode muligheder for at klare cuttet til april. Op på den sidste adgangsgivende plads, 16. pladsen, rykkede Lasse Buhl, der blev nr. 5 i Aalborg, men med 3 turneringer tilbage før det endelige cut laves er der stadig en del at spille om.

2018 Landsmesterskabet 9-ball – M-rækken
Race til DM