DPT

Samir Saciri vinder INKPRO DPT1000

Efter en meget imponerende sæson slutter Samir Saciri af med at vinde sæsonens sidste Pool Tour, og slutter dermed sæsonen på en 3. plads på ranglisten.
De eneste to spillere der har slået Samir i denne sæson er nr. 1+2 på ranglisten, to gange hver. Så det er fuldt fortjent at det er Samir der tager 3. pladsen.
I finalen var det Bahram Lotfy, der efter et par tætte 7-6 sejre over Jan Keller og Mathias Spanggaard, slog sæsonens klare nr. 1 på ranglisten Andreas Madsen med 7-1. Dermed var Bahram klar til den anden finale i træk på den danske Pool Tour, desværre blev det også denne gang til et nederlag, men Bahram slutter sæsonen som nr. 5 på ranglisten.
3.-pladserne går til Andreas Madsen, og det er imponerende nok, hans dårligste resultat i de sidste 9 DPT’er. Den anden 3.-plads blev besat af Jan Keller, der ikke har spillet meget i denne sæson, men med denne placering formår at slå til når det gælder, og lige netop kvalificerer sig til DM 2017 som sidste mand (da der er to afbud, er hans placering som nr. 18 lige præcis nok)

Den komplette rangliste til DM kan ses her: DM 2017 Kvalifikation Rangliste Der er afbud fra Daniel Kandi og Samir Saciri, så indtil nr. 18. er kvalificeret til DM finalerne, der afholdes i pinsen, hos Copenhagen Pool & Snooker House, på Frederiksberg.