DPT

Sæsonstart på INKPRO Dansk Pool Tour

I pool er alle spillere i denne sæson delt ind i 3 “klasser”. Inddelingen er flydende, så den kan ændre sig i løbet af sæsonen, det sker ved hjælp af “Rating”, et nyt system vi har indført, hvor alle spillere får et “Rating tal”, jo højere tallet er jo bedre er spilleren. Mere information her: Ratingindført i Pool
Sæsonen starter d. 17. september, med en DPT250 i Osted. Det er for spillere der har en rating under 1600, det betyder i princippet begyndere og let øvede, det er i hvert fald hensigten at det skal være denne gruppe.
Den første ELITE turnering (DPT1000) spilles weekenden efter, d. 24.-25. september i ABK31, Aalborg. Disse turneringer er åbne for alle, men hvis en spiller har en Rating over 1700, så er det kun disse turneringer han/hun kan deltage i. Med denne turnering indledes også jagten på vigtige placeringer og point for den absolutte elite, der kæmper om pladserne ved EM i foråret 2017.

Pool er i en kæmpe udvikling over hele verden, især i Europa vokser sporten eksplosivt. Turneringerne bliver større, spillerne bliver bedre, og der bliver flere professionelle, og endnu flere der tager sporten så seriøst at de nærmest lever som professionelle, selvom de har almindelige jobs og uddannelser ved siden af.
For at sporten kan vokse i Danmark er der brug for mere støtte fra alle spillere, frivillige, klubber, ledere og især en bredere udbredelse ud blandt dem der ikke kender pool som andet end et spil med øl og højt musik. Hvis vi vil tages seriøst, må vi selv gå foran og være seriøse. Men pool er også sjovt og når der er mange der bakker op, og er sammen til turneringer er det dobbelt så sjovt. Så jeg håber at i allesammen vil være bedre til at tage fat i jeres venner og tage ud og spille mere, og når i gør, så fortæl andre om det. Vær stolt af din sport !

Håber i allesammen får en helt fantastisk sæson.