Pool holdene til EM er udtaget

EPBF har 40 års jubilæum i år og derfor afholdes ét stort EM med alle discipliner, i alle rækker og hold turneringer.
Det er U17, U19, U23, Piger, Herre, Kvinder, Seniorer, Damer og Rullestol.
De forventer 1000 deltagere, og sætter 60 borde op til lejligheden.

DDBU stiller med 3 hold: U19, Herrer og Seniorer (42+), derudover har vi et par U17 deltagere, i alt har vi 11 spillere med i Holland de sidste to uger i juli 2018.
Seniorerne er ikke direkte udtaget, men skulle opfylde nogle minimum kriterier. Janick Og Jesper er i Top 8 på ranglisten og Theis vandt Landsmesterskabet i klasse M, samtidig er han i Top 16. Det er altså et stærkt hold vi har til at repræsentere DDBU i “Veteranklassen” som de kalder det i Norge.

Herreholdet er vores elite. Kun én spiller kunne kvalificere sig, og det blev Bahram der tog sig af den sikre plads. Derudover har vi uddelt to Wild Cards. Andreas Madsen var helt suveræn i Danmark sidste år, vandt stort set alt og lå suveræn nr. 1 på ranglisten. Han har i år studeret på et Scolarship i USA, spillet pool på College Niveau og trænet med de bedste amerikanske spillere. Han er selvskrevet til en plads.
Den sidste plads gik til Kasper Kristoffersen. Den mest vindende spiller i dansk pool gennem tiden, og i øjeblikket nr. 1 på ranglisten. Når han koncentrerer sig om pool kan han slå alle i Europa.

Juniorerne (U17 og U19) har nærmest givet sig selv. Vi har en gruppe på 4 spillere under 19 der har været til EM et par gange, sidste år blev det til Bronze i hold konkurrencen og en god håndfuld 5.-pladser. Alle spillerne har udviklet sig og taget træning seriøst. De har trænet mentalt og teknik, det meste som selvstudier, men også med professionelle instruktører og vejledere.
Til sidst har vi tilladt et stort talent, der har 8-9 år tilbage inden han bliver for gammel til U19, at deltage for egen regning, for at få en fært af EM.

Dermed ser holdene ud som følger:

Seniorer (42+):
Janick Navne
Jesper Schmidt
Theis Magle

Herre:
Bahram Lotfy
Andreas Madsen
Kasper Kristoffersen

U17/U19:
Mickey Krause
Andreas Bønnelykke
Jeppe Thyde
Christoffer Lentz

Axel Keller (egenbetaling – dispensation/forsøg)