DPT

Mickey Krause bryder “forbandelsen” og vinder DPT i København

Det var Mickey’s femte finale på Dansk Pool Tour, og indtil denne dag var det ikke lykkedes ham at vinde. Det er nu fortid. Mickey var suveræn i sin pulje, hvor det blev til 5 sejre ud af 5 mulige, og kun tabte 8 sæt i disse tilsammen. Han slog blandt andet Andreas Madsen 5-0 i ren opvisningsstil. Det viste sig at det var samme Andreas Madsen der stod i vejen for Mickey søndag eftermiddag, og denne gang blev det en tæt kamp, men ved 6-6 holdt Mickey hovedet koldt, efter et af hans kanon breaks, lukkede han kampen med et “Break and run” til 7-6 sejr.

Turneringen havde 21 spillere til start, lige i underkanten i forhold til tidligere turneringer. Det betød at der var 4 grupper med 5-6 mand i hver. Alle fik mindst 4 kampe, og der var en del tætte opgør, et par overraskelser og et par tæt-på-overraskelse i løbet af lørdagen. Et par nye spillere var blandt deltagerne og især den nykårede vinder af 8-ball Landsmesterskabet i A-rækken, Marios Vlaikidis havde en god turnering og gik videre fra sin pulje, her tabte han dog til den tidligere danske mester Alan Conway, Conway fortsatte søndag med at slå den regerende Europamester, Bahram Lotfy i en 7-6 gyser. I semifinalen måtte han dog se Mickey Krause løbe afsted med sejren.
Finalisten Andreas Madsen havde en lidt længere vej til finalen, da han jo blev 2’er i sin pulje skulle han også spille 1/8-finale, her gjorde han kort process mod Junior landsholdsspilleren Jeppe Thyde, og i sin kvartfinale gik det ud over den dobbelte U17 europamester og nyelig U17 VM bronzevinder Christoffer Lentz, inden han i semifinalen slog den regerende danmarksmester i 8-ball, Kasper Kristoffersen, som åbenbart havde brugt alt energi på at vinde sin DM finale revanche 1/4-finale over Jakob Lyng.

Resultater

Streaming blev en blandet succes. Kvaliteten er steget betragteligt, det nye hardware virkede upåklageligt, desværre var der stadig problemer med for lidt lys i lokalerne og muligvis nogle software udfrodringer der skal ses på. Vi brugte også vores nye bander for første gang, og effekten er betydelig.