Kasper Kristoffersen genvinder DM Straight Pool.

En spændende weekend, hvor disciplinen viste sig både fra sin bedste side og sin værste side. Det er uden tvivl den sværeste disciplin, for den indeholder alle elementer i sporten, planlægning, svære stød, kombinationer, taktisk snilde og ikke mindst at kunne holde nerver i ro og bevare fokus i lang tid.

Kasper var meget konstant hele weekenden, spillede solidt på et højt niveau, men i 3. runde var det alligevel Daniel Kandi der var helt ekstraordinær skarp, i 3. indgang, bagud 8-20, lukker han kampen med en serie på 117, det er 8 hele racks + det løse.. Det er også ny officiel dansk rekord. Den tidligere rekord er mere end 14 år gammel. Og for at sætte det yderligere i perspektiv, så er bordene i Aarhus Pool & Billard Klub uden tvivl de sværeste borde der nogensinde er spillet DM på. Hullerne er ca 1 cm mindre end for 14 år siden, og “hylden” inde i hullet er 2 cm dybere, så hele ballen kan faktisk ligge inde i hullet uden at gå i. Præcision er altså betydelig vigtigere. En fantastisk præstation.

De to mødtes igen i finalen, og her var Kasper solid, og med flere serier på 30+ vandt han sit 19. danske mesterskab. Daniel Kandi fik sølv, Alan Conway og Andreas Madsen fik bronze.

I Mesterrækken var der også rigtigt godt spil, og Jesper Schmidt der har startet sæsonen som lyn og torden vandt denne række ret overbevisende.
Thomas Jørgensen fik sølv, Gert Laursen og Simon Jung Reher-Langberg tog bronze med hjem.

Alle resultater findes på http://ddbu.billiardport.com/