Junior EM medaljer til Danmark !

Junior EM er netop slut. Der spilles to rækker, U17 og U19, i år havde Danmark kun spillere med i U17 rækken, men til gengæld var det de 4 største talenter vi har set i Danmark i en del år.
Flere af spillerne har været afsted et par gange før, så de er ved at være vante til den opmærksomhed der er ved disse store stævner.
Der er Live kamera på alle borde og alle kampe sendes på Kozoom.com, der er fotografer der tager billeder, spillerne bliver måske interviewet af EPBF osv.
Stævnet viste med al tydelighed at de østeuropæiske lande tager sporten meget seriøst, ikke bare Polen hvor pool er på skoleskemaet, men også et land som Rusland, hvor de sidste år ansatte en fuldtids landstræner og har flere træningscentre i landet. Samtidig er der selvfølgelig Tyskland der altid har mange gode spillere med, deres hjemlige opbygning med mange klubber, ekstremt mange spillere og mange tidligere og nuværende verdensklasse spillere gør bare at de får guldkorn fra starten af deres pool karriere.

Ud fra de forudsætninger vi har i Danmark, var dette EM en kæmpe succes. Vi har tidligere fået medaljer ved Junior EM, også flere af guld, men for første gang har vi nu fået medaljer for hold i U17. Grunden til at jeg synes det er en succes, er at vi har en base af spillere der er 3-4 år forud vores tidligere resultater, og 3 af disse spillere er også U17 spillere næste år, mens langt de fleste andre medaljetagere i år fra de andre lande rykker op i U19 rækken.

Jeg håber vi kan bruge denne succes til at bygge fremtiden i dansk pool på.

Så herfra skal der lyde et KÆMPE tillykke til Jeppe, Andreas, Christoffer og Mickey. Og en stor tak for en fantastisk indsats skal selvfølgelig også gå til Marcus Mentzler der var med som Coach.

Til dem der har lyst til at se og læse mere fra drengenes tur, har de (Og John Pedersen) opdateret flittigt på Facebook: https://www.facebook.com/DDBUjuniorpool/