Joel Rosenfeldt og Frederik Schelde Madsen vinder DM 2-mandshold- Scotch Double.

Lørdag d. 1. maj var Aarhus Pool & Billard Klub vært for det første DM nogensinde i disciplinen 9-ball, hvor man spiller 2 mod 2 og skiftes til at støde (Scotch double).
Der var 13 hold tilmeldt, lidt færre end forventet, men dem der var til stede havde en fantastisk dag. Formatet var så forskellig fra den måde man traditionelt spiller på, og stemningen i lokalet var under hele stævnet mere summende og bedre ned det længe er oplevet. Flere spillere var så “hooked” på formatet at de allerede nu glæder sig til at spille DM næste år, enkelte foreslog sågar at der blev lavet en “Scotch double Tour”.
Da man spiller to sammen, og skal lægge op til sin holdkammerat indbyder det til samtale og “diskussion” internt på holdet løbende, og det betød at flere kampe tog en del længere end de normalt ville gøre, og i stedet for at være slut omkring kl 23, blev klokken 02.30. Det er noteret, og fremover vil der bliver planlagt ud fra dette.

Der var mange spændende kampe, og mange fortjener stor ros for deres indsats denne weekend.
Det var 4 meget lige hold der kom frem til semifinalerne, og begge kampe var meget tætte.
Frederik Schelde Madsen og Joel Rosenfeldt slog Martin Brackenbury og Alan Conway, mens Jakob Lyng og Niels Døssing slog Nick Conradi og Per Ingebrightsen.
Dermed var de to hold klar til finale, og klokken havde passeret 01.. Finalen var en smule præget af træthed, Joel og Frederik spillede bedst og til sidst vandt de klart med 9-4.

Alle resultater kan ses på Turneringsportalen