Jeppe Thyde vinder Landsmesterskabet 10-ball i klasse M

Mesterrækken har været tæt i denne sæson. 4 discipliner er med dagens turnering afviklet, og det blev til 4 forskellige mestre. To af dem der havde vundet tidligere, nemlig Jesper Vestergaard NIelsen, der vandt 8-ball i efteråret 2017, og Theis Magle der i februar vandt 9-ball, havde også denne gang spillet sig i medaljerne, men begge måtte tage hjem med bronzemedaljer efter tydelige sejre til to unge, fremadstormende drenge. Og dermed var det sikkert at der skulle findes en ny mester.

Christian Pless, der så ud til at blive bedre og bedre i løbet af dagen, ubesejret og med sejre på 7-1, i både 3. runde og semifinalen, så meget stærk ud. Overfor ham stod Jeppe Thyde, der havde tabt 6-7 i 2. runde, til Jesper Nielsen, men efter flere sikre sejre på tabersiden var han tilbage, og lodtrækningen betød at det var Jesper Nielsen der stod i vejen for hans videre succes, og denne gang var Jeppe meget sikker, en sejr på 7-2, betød at Jeppe var i sin første finale i denne sæson. Og presset var yderligere forstærket af at han med en sejr ville kvalificere sig til DM2018 om 3 uger, en sølvmedalje ville betyde at han ikke gjorde..

Jeppe Thyde vandt sikkert 7-2. Christian Pless fik sin tredje medalje i år, efter at have vundet Guld og bronze i A-rækken tidligere fik han et komplet sæt ædelmetal.
Jesper Nielsen og Theis Magle fik bronze, og Theis kvalificerede sig dermed også til DM2018, efter et stærkt forår.

Resultater på CueScore.