Janick Navne og Jeppe Thyde vinder DM Scotch Double 9-ball

10  par havde fundet vej til Aarhus lørdag d. 2. december, for at dyste i Aarhus Snooker og Pool’s nyindrettede lokaler.
Stemningen er mere løssluppen end til en individuelt DM, det kommer næsten af sig selv når man spiller på et hold, og skal snakke sammen indimellem, men der er også noget anderledes ved at spille Scotch Double. Det er sjovt på et helt andet niveau, og du har en at glæde dig sammen med når det går godt.
Der var flere meget lige kampe, antallet af 8-7 resultater taler deres tydelige sprog, og det betød også at tidsplanen blev overskredet med næsten 50%, så det blev en sen aften inden vinderne var fundet.
Men inden det skete fik en ny spiller et mindre gennembrud, med sine kun 10 år var Axel Keller den klart yngste deltager, og ved sin side havde han sin noget mere rutinerede far, Jan Keller. I løbet af dagen var det som om at Axel blev bedre og bedre, fik mere tro på sig selv og lavede efterhånden meget få fejl, og i kampen om at komme i semifinalen, hvor modstanderne var Daniel Kandi og Martin Larsen, det hold med klart flest DM titler imellem sig, spillede den unge dreng helt forrygende, og det lykkedes 2xKeller at slå favoritterne 8-7. Dermed blev det til medaljer for første gang, men nok ikke sidste for det unge talent fra Osted BK. I semifinalen var energien dog væk, og Brackenbury/Conway slog Keller/Keller overbevisende.
Vinderne blev dog, lidt uventet, et andet Osted hold, nemlig Janick Navne og Jeppe Thyde, også her en konstellation med en ung (16 årig) Jeppe Thyde, og en erfaren makker i Janick Navne. Det viste sig at være et perfekt match, og efter at have tabt første kamp blev de bedre og bedre i løbet af dagen.
I semifinalen slog de et af de andre favorit hold, Junior holdet, hvor begge spillere er under 17 år, men allerede blandt de allerbedste i Danmark. Dermed var de klar til finalen mod Alan Conway og Martin Brackenbury, det blev en sejr på 8-5, og omkring midnat kunne Navne/Thyde kalde sig danske mestre.