EM udtagelse 2017

Eliteudvalgets Formand Kent Rifbjerg Erichsen, og Jakob Lyng, der er ansvarlig for pool, har besluttet at forberedelserne til dette års EM skal være bedre end det har været de sidste mange år.

Derfor er det efter vores mening en betingelse for at man kan komme med til EM i 2017, at man spiller den sidste EuroTour før EM (23.-25. februar) hver spiller får 3.000,- i tilskud fra DDBU så det økonomiske aspekt ikke kommer til at betyde alt for meget. Derudover skal man intensiverer træningen i måneden op til EM, og det forventes at man dokumenterer mindst 20 timers træning hver uge, mindst de sidste 4 uger op til EM. Træningen skal bestå mindst af 50% øvelser, taktik, mentaltræning og kamptræning kan altså tilsammen udgøre 50%, og kamptræning skal så vidt muligt prioriteres i den sidste uge.Yderligere skal alle spillere deltage i en træningssamling i weekenden før EM starter, det vil sige 10.-12. marts. Her vil der blive lagt nyt klæde på et DY3 bord, og der vil blive lagt et program der koncentrerer sig om safespillet, breaks i alle discipliner og det mentale.

Vi udtager de 3 spillere, der ligger 1-3 på EM udtagelsesranglisten pr. 1. februar, til EM. Men betingelsen for at man rent faktisk komme med, er at man opfylde alle betingelserne beskrevet ovenfor.