Dragos Botezatu er ny mester i A-rækken 10-ball

Dragos Botezatu har den sidste måned spillet 3 mesterskaber, og tredje gang skulle vise sig at være lykkens gang. To gange bronze var det blevet til inden denne weekend. Omgivelserne var de velkendte lokaler i Bristol Odense, hvor han træner til daglig, så forudsætningerne var på plads.
Der var 14 andre spillere mødt op, der også mente at dette skulle være deres weekend. Blandingen af forholdsvis nye spillere og erfarne spillere med flere turneringer på CV’et, og til at styre det hele var den erfarne turneringsleder Søren Hartner Terp.
Dragos spillede flot pool hele dagen, og i finalen stod han overfor en anden ubesejret spiller, nemlig Lars Tolbod fra Aalborg, så der var ikke tvivl om at det var de to bedste på dagen der skulle afgøre hvem der skulle løbe med den ultimative sejr. Som allerede afsløret, så blev det Dragos, der med de forholdsvis overbevisende cifre vandt 6-3.
Bronze gik til et par af de unge talenter fra Sjælland. Christian Pless der vandt A-rækken i 9-ball for 3 uger siden, og Nicklas Olsen der for 3 uger siden fik sølv. De to er stabile i toppen af A-rækken. Nu kan det vise sig at Nicklas kommer endnu længere op i fremtiden, da de tre andre medaljetagere, med weekendens resultater har spillet deres rating op i den næste række, Mesterrækken.

Dragos tog desuden et kæmpe skridt op ad ranglisterne, og ligger nu nr. 20 på “Race til DM”, hvor Top16 kvalificerer sig.

Alle resultater, ranglister og ratings kan ses på: http://ddbu.billiardport.com