DPT

Dansk Pool Tour 2018/2019 er nu på plads

Det er en fornøjelse at kunne oplyse at det er lykkedes at komme i mål med planen for Dansk Pool Tour 2018/2019.
Der er to nye arrangører i forhold til sidste år. Dan’s Poolhall er tilbage som arrangør af en stor Elite turnering og derudover er Osted BK klar til at være arrangør igen af Elite turneringer, og med deres nye borde er der basis for en succes i det midtsjællandske.
Aarhus Pool & Snooker er igen vært for DPT, ligesom det også er lykkedes at få Copenhagen Pool & Snooker House til at lægge borde til DPT igen i år.

Det er en fornøjelse at der i år er tre privatejede poolhaller støtter op om sporten ved at var medarrangør af de største turneringer i Danmark. Pool er en disciplin der trives bedst med lidt liv i lokalet, og de tre kommercielle steder er i høj grad med til at øge opmærksomheden på pool som sport.
En lige så stor fornøjelse er det når “rene” billard klubber gør en ekstra indsats, og optimerer deres materiale og vil være med til at give turneringsspillere de bedste forhold at konkurrere under, derfor er det glædeligt at Osted har investeret i nye borde, og nu er klar til at afholde større turneringer igen.

Dansk Pool Tour består af fire turneringer, én i hver af de fire klassiske pool discipliner. I denne sæson er der byttet rundt på disciplinerne, både hvad angår rækkefølgen, men også i forhold til Øst/Vest afviklingen, således er det 9-ball og 10-ball der i år afvikles vest for storebælt og 8-ball og 14.1. der afvikles øst for bæltet, hvor det sidste sæson var lige modsat.

DDBU har i en årrække haft et gebyr på individuelle turneringer, som vi i pool har været undtaget for at betale. Det kommer vi desværre til at skulle betale fremadrettet, på lige fod med de andre discipliner. Derfor er tilmeldingsgebyret for DPT i år ændret til 350,- for Elitespillere og 250,- for alle andre.
Elitespillere i sæsonen 2018/2019