DPT

Dansk Pool Tour 2017/2018

Efter flere år med færre tilmeldinger i de enkelte turneringer, har vi valgt at satse på kvalitet frem for kvantitet i år.
Der var flere turneringer der blev aflyst på grund af for få deltagere, eller kun lige præcis fik det minimale deltagerantal. Derfor vil vi i år kun have 4 afdelinger af Dansk Pool Tour.
De fire turneringer vil til gengæld have mulighed for at være mere interessante for mange der tidligere ikke har deltaget. Alle deltagere er garanteret 3 kampe, da der spilles i puljer, og flere puljer vil være 5 og 6-mands, så man kan få op til 5 kampe som minimum på en given weekend.
Der spilles også til ret korte distancer i puljerne, det betyder at man skal være skarp, eller heldig, fra start, og med godt spil har alle mulighed for at slå alle.

Turneringerne er delt ud over hele landet, med København, Odense, Aarhus og Herlev.

Vi håber at i vil tage godt imod dette tiltag, der gerne skulle styrke det sociale element blandt spillere på tværs af landet, og styrke bredden, der får mange flere kampe mod flere forskellige spillere, og eliten der virkelig skal være fokuserede for at bevise hvorfor de er eliten.

Håber i alle får en fantastisk sæson.

/Jakob Lyng

Puljerne oprettes efter dette skema: