Christian Pless vinder Landsmesterskabet 9-ball i A-rækken

Deltagerantallet til årets A-række mesterskab i 9-ball var beskedne 9. Der ser ud til at det hænger sammen med at de er et tilsvarende mesterskab i Mesterrækken i næste weekend, hvor de fleste jyske spillere har valgt at stille op. Det betød dog stadig at de absolut bedste A-rækkespillere (Rating under 1600 ved tilmelding) var med i lokalerne på Osted skole.
Det blev en dag der bød på mange tætte kampe, faktisk blev halvdelen af kampene først afgjort efter mindst 12 af de maksimale 13 sæt. Til trods herfor var det to ubesejrede spillere der sidst på dagen stod i finalen, et par af den nye årgang i dansk pool, Nicklas Olsen fra arrangørklubben Osted BK og Christian Pless fra Herlev PC, havde vist rigtigt godt spil hele dagen, og efter 3 sejre skulle de afgøre hvem der skulle have titlen i 2018. Som overskriften afslørede blev det den mest rutinerede af de to, Christian Pless kunne skifte titlerne fra B-rækken i 2016 ud med en titel i A-rækken, så pilen peger kun i en retning for den unge mand fra Herlev Pool Club.
Nicklas Olsen har stort set fulgt samme udvikling på samme tid som Christian, og med sølvmedaljen slår han streg under at han er ved at slå sig fast på et stadig højere niveau.
Bronze medaljerne gik til Theis Magle fra Vrå og Dragos Botezatu fra Bristol Odense.

Alle resultater: http://ddbu.billiardport.com/page_tour_matches?tour=201