Bahram Lotfy vinder Bronze ved Nordisk Mesterskab

Et særdeles vellykket “Nordic 10-ball Championship” er overstået med medalje til Danmark og med resultater der lover godt for fremtiden.
Oslo Biljardcenter var vært for stævnet, der ud over herrerækken også havde en kvinde turnering og en U19 række.
Vi havde valgt (de fik selv lov til at vælge dette) at lade vores bedste U19 spillere deltage i herrerækken, for at give dem et hak opad i udfordringer, og det viste sig at være en fantastisk beslutning.
Andreas Bønnelykke, Christoffer Lentz og Mickey Krause vandt alle deres første kamp. Derefter fik Andreas et par stærke finske modstandere, som begge to gik langt i turneringen og de tabte begge to i tætte kampe til Bahram Lotfy.
Både Mickey og Christoffer viste rigtigt godt spil undervejs, og vandt flere kampe, viste stor modenhed og stærke nerver undervejs. De kom begge to i 1/8-finalen hvor Mickey tabte en tæt og hård kamp mod Marcus Juva (FIN) en rigtig hård spiller der kender alle tricks i verden, som tidligere har vundet på EuroTouren og mange andre store resultater, her viste Mickey at han er modnet og bliver bedre og bedre på flere fronter. Christoffer Lentz fik den tvivlsomme fornøjelse at møde den senere vinder Kim Laaksonen (FIN), som spillede helt fantastisk, og gav ikke Christoffer en chance. Men også Christoffer fik vist at hans spil udvikler sig, og især den mentale del er i klar forbedring, 8-7 i kvalifikationskampen om at komme i 1/8-finalen var et godt bevis herpå.
Kasper Kristoffersen tog den lige vej i 1/8-finalen, han var en af de seedede spiller, så efter en Walk Over i første runde slog han de næste to norske modstandere og var klar til enkelt KO mod Mats Brujordet Schjetne (NOR), der er blevet et stærkt kort internationalt med gode resultater på EuroTouren, et knebent nederlag på 7-8 betød afslutningen på Kaspers NM, og Mats Brujordet Schjetne kunne gå videre til kvartfinalen.
Bahram Lotfy var en tur over tabersiden, da han tabte i tredje runde til Adrian Weiss (SWE), herefter gjorde han kort process med tre finner, blandt andet de to der havde slået Andreas ud, og så var han klar til semifinalen mod Mats Brujordet Schjetne (NOR), der allerede havde slået to danskere ud. Desværre blev det heller ikke i tredje forsøg til sejr for den danske delegation, og Bahram tabte en yderst velspillet semifinale med 8-6, efter en helt vanvittig afslutning hvor normanden laver to vilde, meget imponerende stød ved 7-6, så han kan lukke kampen med en “tap in” 10’er.
Jakob Lyng fik et kort NM, tabte til Marcus Juva i første runde, vandt så over Christian Johannesen (NOR) og måtte som den første se sig slået af Mats Brujordet Schjetne (NOR).
Jeppe Thyde deltog i U19 rækken, men Jeppe kunne slet ikke få sit spil til at ligne det han præsterer i træning, og én sejr og to nederlag blev hans udbytte i Norge.

Resultererne fra herrerækken: https://cuescore.com/tournament/Nordic+Championship+10-Ball%2C+Men/2049286 (Her er også links til de kampe der blev streamet og nu ligger på YouTube (Blå ikon ud for kampen))