DPT
5

Bahram Lotfy vinder 3. titel i træk

Med sejren i DPT Herlev 2018 er Bahram nu ubesejret i 25 kampe i træk i Danmark, da han også vandt de to foregående turneringer, DPT Aarhus, og HCP Copenhagen uden nederlag.
Sejren betyder også at han slutter som nr. 1 på “EM2018” race ranglisten, og dermed kvalificerer sig til EM til Juli. Samtidig har han nu skrabet så mange Rating point sammen at han også overtager førstepladsen på ratinglisten, og på den officielle rangliste er han selvfølgelig også nr. 1 nu.
Nr. 2 blev den lokale dreng, Mickey Krause som endnu engang leverede en fantastisk indsats, og endnu engang var lige ved. Med sine kun 17 år er han allerede en af de spillere man må nævne hver gang man snakker favoritter i en dansk turnering. Mickey ender som nr. 2 på EM2018 race ranglisten, det er meget imponerende, da han slet ikke er i betragtning til EM, for med sine 17 år, skal han spille U19 EM.
De imaginære Bronzemedaljer gik til Janick Navne og Alan Conway.

Turneringen i Herlev blev afviklet i puljer, og flere ungdomsspillere og A-række spillere var med og fik spillet en del kampe mod den danske elite.

Alle resultater og ranglister kan findes på portalen: http://ddbu.billiardport.com