Andreas Madsen slutter sæsonen som han startede den, med at vinde.

Med sejren i Odense sikrede Andreas Madsen sig sæsonens tredje sejr i DPT1000 regi.
Finalen blev en tæt affære og Bahram Lotfy der blot spillede sin tredje turnering i år, men for anden gang stod i finalen, endte 8-7 til Andreas.
Andreas sikrede sig førstepladsen på sæsonens rangliste, der tæller de 5 bedste resultater i løbet af sæsonen. Bahram’s finaleplads var nok til at han endte sæsonen som nr. 6.
Tredjepladserne gik til et par spillere, Marcus Mentzler og Adrian Weiss, der normalt ikke er med så langt fremme på DPT1000, men som i dag begge fuldt ud fortjente deres flotte resultater.

Turneringen var også den sidste inden DM stævnet, og med mange point på spil, og de sidste pladser der skulle fordeles til DM stævnet, hvor der kun er plads til de 16 bedste fra årets løb, var der spænding om selv de lavere placeringer, og en af dem der mødte op på dagen var Søren Terp. Lodtrækningen var ikke den letteste, med den etablerede Elite spiller Niels Døssing i første runde, men Søren trak en 8-7 sejr hjem, herefter stod han overfor den regerende danske mester i netop 9-ball, Alan Conway. Også her viste Søren Terp godt spil, og vandt 8-6. Dermed var han sikker på en 5.-plads, som viste sig at være præcis det han havde brug for og dermed tager han den 16. og sidste plads ved DM 2016.

Alle resultater og den opdaterede rangliste kan ses på Turneringsportalen