DPT

Andreas Madsen fortsætter med at imponere. Femte DPT1000 sejr i træk.

For første gang nogensinde har en spiller maksimumpoint på ranglisten. Andreas Madsen har vundet de sidste 5 turneringer, og da de 5 bedste resultater tæller, er resultatet at han nu har 5000 point ud af 5000 mulige. Derudover skal de nævnes at Andreas ikke har tabt en kamp i DPT regi siden 23. april, det er blevet til 22 sejre i træk indtil videre.
Undervejs i turneringen var hans største udfordring nok kvartfinalen hvor Martin Larsen var tilbage efter ca 3 år uden en kø i hånden, men han har ikke glemt spillet. Finalen selvfølgelig, hvor han endnu engang var oppe mod den lige så suveræne 2’er på ranglisten, Daniel Kandi, som undervejs havde spillet tæt på fejlfrit i enkelte kampe, lod til at være brændt ud efter den lange dag.
Semifinalilisterne var et par små overraskelser, i det Mickey Krause og Samir Saciri nåede frem til disse. De to spiller på vidt forskellige måder, begge viste sig at være serdeles effektive i dag, og fortjent med de flotte resultater.
På ranglisten rykker Bahram Lotfy op på en 3. plads, Mickey og Samir rykker også begge langt op, og er nu hhv. nr. 6 og 7.

Alle resultater og ranglister kan findes på portalen: http://ddbu.billiardport.com/